PilatesPlus is een oefenvorm waarbij Pilates en Yoga samenkomen, Het is een rustige dynamischere bewegingsvorm dan Hatha yoga. Alle bewegingen starten vanuit een gecontroleerd krachtcentrum (dit is het korset: buik - bekken - lage rug). Ademhaling, bewustzijn - concentratie en juiste houding vormen de basis van elke oefening. Deze lichaam en geest benadering is een efficiënte manier van oefenen omdat deze complementair en onafscheidelijk zijn.

Als resultaten bekom je een evenwichtige ontwikkeling van de spiergroepen, soepelere gewrichten, een verbeterde lichaamshouding - "lichaamsstabiliteit" - , een verbeterd lichaamsbewustzijn, een verbeterde ademhaling, ontspanning en zelfs preventie van spierblessures en vorming van littekenweefsel.

De oefeningen gebeuren in lig en zit op een matje.

Je kunt kiezen om Pilatesplus te volgen in:

- Groep (zie lesrooster op Home pagina, inschrijven vereist!) of

- Privé (op afspraak, zie contact, 60euro/u)

 

Vanaf 1/10/2018: betreft groepsles
Enkel 10-beurten kaarten.
100 euro per kaart. 
Een kaart geldt voor 10 lessen op 11 opeenvolgende weken met dus 1 les die je inruilt als je afwezig bent. Andere afwezige dagen/lesjes zijn betalend. Of als je een pilatesplus les mist kan je naar een yogales komen op een andere dag die week.
Ik geef geen les meer onder de 5 deelnemers. 
Graag bij afwezigheid melden 2 dagen op voorhand.
Je mag steeds je beurt doorgeven aan een andere persoon, iemand die je kent...
Ik zal 2 proefbeurten in lassen welke betalend zijn.: 10euro per les
Als ik zelf geen les kan geven wegens ziekte van mezelf of mijn boys dan is die week uiteraard vrijgesteld voor jullie :-)