top of page
Zoeken

De roep van de mensheid…

De roep van de mensheid… en dit in mijn nederig gevoel … los van en toch onder het mom van een virus nu genaamd covid-19 is eindelijk te willen gaan staan voor innerlijke vrijheid , de wens naar respect voor ieders stem en men wil zich gehoord en gezien voelen in onze essentie: liefde en daarin onze onmetelijke kracht als de pure mens!

LIEFDE IS NIKS ZWEVERIGS OF SOFT…. Liefde is waaruit we zijn ontstaan … wie dit ontkent ontkent zijn natuur….. , ontkent zijn kracht! Ontkent het leven!

“VRIJ IN IEDERS ZIJN EN TOCH SAMEN!”


“WEG MET SEPARATISME , VERDRUKKING , MISBRUIK EN … WEL : OMARMEN VAN DE VROUWENENERGIE AANWEZIG IN ELKE MENS”


Een roep naar co-regulatie! VEILIGHEID - VERTROUWEN

Wat de basis is voor gezondheid en harmonieuze samenleving.


Ik ben er nog steeds van overtuigd en voel dit ook in elke cel van mijn lichaam dat als ieder deze roep naar en in zichzelf zou richten, dus binnens eigen lijf, eigen systeem, eigen gezin, dat de wereld zou evolueren.

Ik spreek zelfs veranderen nog niet uit….

Men zege:

KUIS ALLEN IN DE DIEPTE VOOR JE EIGEN DEUR… EN DE WERELD ZAL SCHONER ZIJN”

De geschiedenis herhaalt zich en we blijven met hetzelfde trauma , karma of dezelfde overtuigingspatronen zitten zo blijkt anders zou het zich niet weer en weer tonen in de wereld rondom ons…


Ik kies in mijn leven en dit uit energiebehoud voor mijn kleine cirkel (gezin/vrienden/familie) en voorts professioneel en humanitair voor mensen die mijn hulp vragen… ik kies zo oa voor de juiste behandeling tov mijn kinderen en mijzelf als vrouw en mens. En dit is dan ónze basis om ons hart en ziel verder uit te dragen in de wereld….


Wat is die juiste behandeling? … juist of kloppend is als deze voldoet aan onze waarden en normen.

Vb Ik wens dat mijn kinderen gehoord en gezien worden door mezelf en hun vader, en door hun dichte naasten zoals vrienden , familie en hun trainers en begeleiders. Dat ze met respect en uitnodigingen tot zelfstandigheid en persoonlijke groei gedragen worden om te ontwikkelen tot die ware krijger welke in elke kind huist…


Hopende dat die intenties als een “ripple-effect” verder uitdeinen zullen in de wereld , rechtvaardigheid geschied en dominantie stopt!


Hiërarchie of een instituut als zijnde macht en een angstzaaiends iets om de mens klein te houden is een illusie , enkel een creatie van de verknipte mind.


Structuur echter is een essentie en ‘Hartelijke nood’! Een structuur waar hartswaarden en normen de basis zijn om daarin vrijelijk te kunnen dansen dus ‘bestaan’.


Enfin ik kom dan terug op de waarden en de normen en basisprincipes waarover we eens zouden kunnen bezinnen en reflecteren!


Wat is werkelijk je vrij voelen? “Want soms ben je meer vrij in een gevangenis en voel je je meer gevangen in de wijde wereld”

Waarin en waarom ver-oordeelt de mens?

Waarom dominantie?

Waarom disrespect?

Waarom leugens en verdraaien van feiten?

Waarom de ander negeren terwijl ieder evenveel waard is?

Wat is loyaliteit? En respect?

Wat is dankbaarheid en een glimlach?

Wat is nederigheid en dienstbaarheid?

Wat is een gezond ego - wat is Zelfliefde en wat is egoïsme? Waarom egoïsme?

Waarom misbruik : fysiek-emotioneel-mentaal?

Waarom ontevredenheid en overdaad?

Waarom geen betrokkenheid, geen loyaliteit en geen begrip meer?

Waarom niet de tijd nemend om echt te luisteren?

Waarom niet waarachtig zijnd tegenover jezelf?

Waarom 2 kampen?

Waarom discriminatie?

Waarom labels en oordelen?

Waarom niet in die schaduw durven kijken?

Waarom groter willen zijn of je kleiner maken dan?

Waarom je blijven verdedigen ipv in jouw waarheid - lees kwetsbaarheid te gaan staan?

Waarom waarom waarom????


ANGST? Is het dat? 🌑🌕

Is de mens bang? Waarom? Van zichzelf en het werkelijk LEVEN? Bang van liefde?

Diversiteit zou kleur dienen te geven en meerwaarde! géén afscheiding! 🌈


En ik wijs met mijn vinger werkelijk naar niemand!!!! Want als ik wijzen zou , wijzen er 3 vingers naar mezelf….. al knipoog ik naar de mensen aan de illusionaire macht en naar instituten die te veel denken en beperkende irreële ideeën/regels uitspreiden over de medemens… ja medemens…


“Doe niet aan de ander wat je niet aangedaan wil worden”


Ik nodig ieder uit op een yogamat , een uitnodiging voor een innerlijke reis , een reflectie moment in zichzelf? ‘Het geweten , de mind, de schaduw, de ziel aanschouwend’….


“Liefde” dus “verbinding” dus “durven je te geven en overgeven eerst aan jezelf” is wie we echt zijn … “r-EVOL-U- tion” geweldig dit woord… lees hierin LOVE U


waarom weerhouden we ons hiervan?????

Waarom kunnen we die mildheid en die vrouwenenergie in elk van ons aanwezig niet toelaten en laten leiden”


VRIJ kunnen ZIJN in de samenleving.

Dit kan als ieder zich houdt aan basis waarden en normen! En zichzelf recht in ‘de ogen en dé geschiedenis’ kan kijken…

De mens heeft nood aan een structuur waarin we vrijelijk kunnen ZIJN… waarin gezonde ‘grenzen’ met de juiste waarden en normen bestaan:


Respect - mildheid - waarachtigheid - tevredenheid (eenvoud) - dankbaarheid - vrij van gehechtheden - geduld - rechtvaardigheid - ijver (vurige inzet) - overgave en moed!


“Zoals de leeuwenkoning”: zeg ik dan tegen mijn boys… “niet stoer maar moedig”


Het yogaverhaal in zijn pure essentie is exact wat wij nodig hebben…

mijnsinziens ♥️🦋🙏🪶🐚🪐


So Ham

Nazali

Ik ben

I’am


J.

67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Onze Kerstwens aan jou ❤️🌲 2021-2022

In de stilte voel ik … Die aanwezigheid … Niet met de ogen te zien … Rustend in het licht … “Liefde” … die roep. Boosheid, haat en angst te zwaar om te dragen … Niet minder wordend met de tijd… Laat v

Rijkdom zit vanbinnen! 💖

Rijkdom zit vanbinnen! 💖 Alles verliezen doet je beseffen… hoe alles een illusie is … hoe zoveel een leugen is, hoeveel manipulatie er aanwezig is… je hoort woorden als naïef of anderzijds achterdoch

Comments


bottom of page